Detta får du hem

När du beställer ett kostnadsfritt UrBrev, av oss från hemsidan, skickar vi det till din folkbokföringsadress för att vara säkra på att rätt person får UrBrevet. I det kostnadsfria UrBrevet får du allt du behöver för att skicka in ditt ur till oss.

Snabbt, lätt & tryggt

Här kan du läsa om vad du får hem i brevlådan när du beställer ett kostnadsfritt UrBrev. Alla instruktioner kommer även bifogade i UrBrevet.

Enkla intruktioner

Bifogat i UrBrevet får du enkla och tydliga instruktioner om vad du behöver göra innan du skickar ditt ur till oss.

Reparationsavtal

I UrBrevet ligger en serviceblankett som du lätt fyller i med information om uret, så som tillverkare, modell, serienummer och en felbeskrivning. Blanketten skickar du sedan in tillsamans med ditt ur.

Säkerhetspåse

I den här specialkonstruerade värdepåsen placeras uret du vill ha ett kostnadsförslag på. Påsen försluts genom att avlägsna den silverfärgade skyddsremsan från den blå säkerhetstejpen. Kvittot (streckkoden) river du bort och sparar.

Frankerat & försäkrat returembalage

Med det vaderade kuvertet skickar du värdepåsen och det påskrivna avtalet som en rekommenderad försändelse, via dit närmaste Postkontor (som du hittar här). Alla kostnader är förbetalda när du väljer att låta oss reparera ditt ur. Kvittot du får från ditt postombud ska du spara! Kvittot är ditt försäkringsbevis på att ditt ur nu är försäkrat upp till 10 000 kr.