Så fungerar det

 • Begär ett gratis kostnadsförslag
 • Förpacka
 • Skicka
 • Att begära ett gratis kostnadsförslag är lätt, säkert och smidigt. När du väljer att godkänna kostnadsförslaget skickar vi ett kostnadsfritt UrBrev till dig. Din försändelse är försäkrad hela vägen från det att du lämnar över det till ditt postombud till att du hämtar ut en färdig reparation hos ditt postombud.

  Begär ett GRATIS kostnadsförslag

  Du begär lätt och smidigt ett kostnadsförslag här på hemsidan genom att trycka på knappen ”Begär ett GRATIS kostnadsförslag”. Uppgifterna du behöver lämna är information om klockan och skadan, ditt namn och e-postadress. Din e-postadress behöver vi för att kunna komma i kontakt med dig. T.ex. för att meddela att det finns ett kostnadsförslag till dig eller för att meddela att din reparation är klar och är påväg hem till dig.

  När du får hem UrBrevet

  När du godkänner kostnadsförslaget innan kl 11:00 så når UrBrevet i regel din adress redan nästa utdelningsdag. I UrBrevet kommer du att få ett frankerat och adresserat frakt-emballage, reparationsavtal samt en säkerhetspåse. Du kan läsa mer om vad som finns i UrBrevet under fliken ”detta får du hem”.

  Det är bara ett fåtal steg till att du har ett fungerande ur igen.

  1. Signera reparationsavtalet.

  Du behöver signera reparationsavtalet. Avtalet är redan förifyllt med information som du lämnat till oss i din ansökan.

  2. Förpacka säkert

  Lägg ned ditt ur i säkerhetspåsen som du får med, riv av den översta fliken med ditt reparationsnummer och placera sedan både säkerhetspåsen och reparationsavtalet i det frankerade och vadderade kuvertet.

  3. Skicka

  Lämna in försändelsen till ditt närmaste postombud och spara på kvittot du får av dem. Detta gäller som försäkring. Detta är även ditt bevis på att du har skickat in en reparation till oss.

  4. Reparerat ur med 12 månaders garanti

  Vi skickar din färdiga reparation till din folkbokföringsadress med ett års garanti på utförd reparation samt på utbytta eller reparerade delar.