Säkerhet

Vi på UrBrev.se vill att du ska kunna känna dig säker när du skickar reparationer till oss. Därför försäkrar vi din försändelse med upp till 10 000kr. Viktigt är att följa instruktionerna du får med i UrBrevet. Under fliken detta får du hem kan du se och läsa mer om vad du får hem i det kostnadsfria UrBrevet.

Rekomenderad försändelse

Dina klockor och ur försäkras upp till 10 000kr av oss i det ögonblick du lämar det färdigfrankerade och vadderade kuvertet till ditt postombud. Detta gör vi för att du ska kunna känna dig trygg och säker med att skicka reparationer till oss.

Vi använder oss av postens REK-brev, både när du skickar uren till oss och när vi sedan returenar den färdiga reparationen till dig.

REK-brev är postens säkraste tjänst där både du och vi kan följa försändelsen och se vart den befinner sig. En sådan försändelse lämnas bara ut till dig själv i samband med att du legitimerar dig hos ditt postombud. Detta är också anledningen till att vi begär ett personnummer av dig i samband med att du beställer ett kostnadsfritt UrBrev. Vi vill att UrBrevet ska komma till rätt person och dessutom till folkbokföringsadressen. För att lämna bästa möjliga service och säkerhet är det viktigt för oss att veta vem som äger klockan, dett för att den inte ska falla i fel händer.

Här kan du läsa om våra villkor och försäkringsersättningar.