Om oss

UrBrev är ett företag i nordvästra Skåne som specialiserat sig på reparationer, försäljning och service av alla sorters ur, allt från enklare quartz-ur till guldur, automatiska ur, manuella ur och väggur. Vi är Sveriges första urverkstad på nätet.

Varför är UrBrev ett bra val?

Tanken om en internetbaserad urverkstad kom redan 2014 då försäljningen av ur ökade kraftigt via den digitala kanalen. Många näthandlare har mottot att leverera en vara, en klocka i detta fall, men ”After sales servicen” är många gånger undermålig och ibland även obefintlig. Vi ville ändra på detta och erbjuda en tjänst till alla som har ett ur som behöver en reparation eller genomgång. Samtidigt som vi lämnar bra garanti och god service.

Vi är tillgängliga dygnet runt och tack vare vår snabba handläggning kan vi lämna ett kostnadsförslag redan efter 48 timmar.

Det finns färre och färre urverkstäder i städerna runt om i landet och en bra verkstad man kan lita på är ofta svår att hitta.

Vår målsättning är att vara tillgängliga för alla överalt runtom i Sverige. ”Din urverkstad, när du vill, var du vill”. Vi vill att du som anlitar oss ska känna dig trygg och vara säker på att ditt ur görs vid enligt alla konstens regler.

När du skickar in ditt ur till oss i UrBrevet och säkerhetspåsen kan du vara säker på att ditt ur är i goda händer och väl emballerad. Säkerhetspåsen i sig är samma typ av säkerhetspåse som de stora bankerna använder för att paketera och transportera värdepapper och sedlar, den är dessutom vattentät. Dessutom är ditt ur försäkrat från det att du lämnar över det till postombudet till att du hämtar ut det.